Брђанин, Дармановић и Притика / - фото: Управа полиције
24/03/2022 u 12:31 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Брђанин се састао са службеницама коjе су упућуjу у мировну мисиjу на Кипар

Брђанин jе исказао увjерење да ће двиjе припаднице полициjе коjе се упућуjу у мировну мисиjу наставити са постизањем резултата и давања доприноса очувању међународног мира

Директор Управе полициjе Зоран Брђанин састао се са службеницама Управе полициjе коjе одлазе у мировну мисиjу Уjедињених нациjа на Кипру – УНФИЦYП, саопштено је из Управе полиције.

Како наводе, Сандра Дармановић и Марина Притика се упућуjу у мировну мисиjу на Кипар на период од годину дана, сходно Одлуци Владе Црне Горе о упућивању припадника полициjе у Мировну мисиjу на Кипру – УНФИЦYП, а на предлог министра унтрашњих послова.

Брђанин jе исказао увjерење да ће двиjе припаднице полициjе коjе се упућуjу у мировну мисиjу наставити са постизањем резултата и давања доприноса очувању међународног мира, те закључио да jе ово одлична прилика за прилагођавање начина рада свjетским стандардима. 

- Црна Гора као чланица Уjедињених нациjа активно учествуjе у одржавању и успостављању мира у свиjету, а први припадник црногорске полициjе jе упућен у УНФИЦYП у августу 2009 - казали су из Управе полиције.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
22. maj 2024 12:11