/ - FOTO: KCCG
27/01/2023 u 11:36 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Centar za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju dobio savremene uslove za rad

U pitanju je rekonstrukcija i opremanje Centra za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju (CFMR) koja je sprovedena po savremenim medicinskim standardima što će unaprijediti liječenje i rehabilitaciju pacijenata

Klinički centar Crne Gore (KCCG) je, u cilju unaprjeđenja uslova za liječenje naših pacijenata, kao i uslova rada za zaposlene, realizovao još jedan važan projekat.

U pitanju je rekonstrukcija i opremanje Centra za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju (CFMR) koja je sprovedena po savremenim medicinskim standardima što će unaprijediti liječenje i rehabilitaciju pacijenata.

Posebno su, kako navode, ponosni jer se radi o ulaganju koje je po prvi put sprovedeno u ovom prostoru i ovih razmjera od useljenja glavne zgrade KCCG, skoro pola vijeka, do danas, čija ukupna vrijednost prelazi 250.000 eura.

- Svečano otvaranje renoviranog Centra za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju obaviće se u ponedjeljak, 30. januara 2023. godine u 10h. Centar sprovodi fizikalnu medicinu i rehabilitaciju ne samo pacijentima koji su na bolničkom liječenju, već i ambulantnim pacijentima i samim tim je važna karika u kvalitetnom pružanju zdravstvenih usluga u našoj ustanovi. Podsjećamo da je Centar za vrijeme izvođenja radova, zahvaljujući razumijevanju i strpljenju naših pacijenata, kao i posvećenošću i profesionalnom odnosu zaposlenih, na čemu smo im neizmjerno zahvalni, uspješno funkcionisao u privremenom prostoru u staroj zgradi “Medicinske škole”. Naši pacijenti najbolje znaju važnost fizikalne medicine u njihovom liječenju i brzom oporavku. Zato sa ponosom ističemo značaj ovog projekta, naročito jer smo sada obezbijedili uslove koje zaslužuju i pacijenti i zaposleni- navodi se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 06:09