Мило Ђукановић / - фото: Кабинет предсједника
21/07/2021 u 18:59 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Честитка Ђукановића: Слободарство увиjек било понос дурмиторског краjа

Предсједник истиче да jе увjерен да ће у времену пред нама руководство шавничке општине наставити да одговорно ради на очувању ових вриjедности

Предсjедник Црне Горе Мило Ђукановић упутио jе честитку поводом 22. jула — Дана Општине Шавник, предсjеднику Општине Jугославу Jакићу, предсjедници Скупштине општине Надежди Котлици, одборницима и свим грађанима Шавника уз наjбоље жеље за даљи успjешан рад.

– Овогодишњи празник обиљежавате у слављу 80. годишњице Тринаестоjулског устанка. На темељима слободарства, коjе jе увиjек било на понос читавог дурмиторског краjа, Црна Гора jе израсла у модерну европску земљу, мултиетничку демократиjу коjа одлучно иде у правцу своjе даље европеизациjе – наводи се у честитки Ђукановића.

Истиче да jе увjерен да ће у времену пред нама руководство шавничке општине наставити да одговорно ради на очувању ових вриjедности, као и на валоризациjи расположивих ресурса, побољшању квалитета живота и унапређењу услова за останак и повратак младих у оваj краj.

– Такав приступ и заjедништво, од посебне су важности и данас када се, између осталог, суочавамо са посљедицама дуготраjне пандемиjе Ковид-19. Вjеруjем да ће и Влада препознавати потребе локалне заjеднице и активно подстицати развоjне могућности како бисмо што приjе наставили путем успjеха, на добробит свих грађана Црне Горе – закључуjе Ђукановић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 12:53