Амина Цикотић / - SDP
08/11/2021 u 10:54 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Цикотић: Можда они владаjу државом, али мизогиниjа и примитивизам владаjу њима

Сада jе jош jасниjе ко нам jе дио владаjуће структуре, представници партиjа коjи на мизеран начин вриjеђаjу jедну жену, маjку, сестру, коjима су нечиjе кћерке љубоморне па измишљаjу силовање, каже Цикотић

У недостатку кућног васпитања и културе, функционери ДФ-а су се заиграли у коментарима, па jош и мисле да су занимљиви jавности, каже Амина Цикотић, портпарол СДП-а.

- Гнусни коментари и увреде коjе су упутили посланици СДП-а Драгињи Вуксановић управо наjвише говоре о њима самима. Можда они, нажалост владаjу државом, али мизогиниjа и примитивизам владаjу њима.

Сада jе jош jасниjе ко нам jе дио владаjуће структуре, представници партиjа коjи на мизеран начин вриjеђаjу jедну жену, маjку, сестру, коjима су нечиjе кћерке љубоморне па измишљаjу силовање - каже Цикотић.

Истиче да овакви људи доносе одлуке, "овакви људи треба да нас воде ка европскоj перспективи, а наjгоре jе што се сигурно и њихове маjке стиде кад нешто овакво прочитаjу. Ово jе слика владаjућих структура коjи не вjеруjу у значаj вакцине и спремни су да се наругаjу свему, и поред хиљада преминулих".

- Овакви и слични њима ће нас само мотивисати да се jош jаче и гласниjе боримо, да шаљемо поруку охрабрења свим женама у политици, а њих остављамо да сопственим примитивизмом показуjу зашто су нам потребне промjене закључује Цикотић у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 06:51