/ CITY MARKET
07/06/2021 u 08:29 h
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

CITY маркет: Нови бренд Домаће трговине од данас на 10 локациjа на Црногорском приморjу

Све jе свjеже, брзо и лако доступно, прилагођено потребама потрошача

Компаниjа Домаћа трговина, у чиjем саставу послуjу Арома маркети и Conto дисконти, обогатила jе своjу продаjну мрежу са новим концептом урбаног градског маркета, под називом CITY маркет. На десет локациjа дуж Црногорског приморjа, са новим и модерно уређеним простором, CITY маркети су конципирани за свакодневну куповину прилагођену домаћим купцима и туристима.

image
CITY MARKET

CITY маркети су осмишљени да сваки купац обави куповину jедноставно и лако уз доступност увиjек свjежег воћа, поврћа и пакованог месо, разноврсног пецива и хљебова, коjи се пеку у оквиру пекара у самом маркету те брзе куповне и других потребних намирница. Своjим садржаjем представља урбано градско мjесто за куповину коjе прати потребе потрошача и у диjелу асортимана за брзу припрему оброка и велики избор већ запакованог квалитетног меса.

image
CITY MARKET

„Шта jе то градски маркет и по чему се он разликуjе од осталих? Приjе свега по избору асортимана и доступности истог. Уколико сте туриста онда вам jе важно да брзо купите све што вам jе потребно за таj дан. На примjер, свjежа пецива за доручак, већ спремно месо за термичку обраду за ручак или велики избор полуготових jела, воћа и поврћа. Асортиман у CITY маркетима jе подређен баш тим потребама. Све jе свjеже, пажљиво бирано и брзо доступно.

image
CITY MARKET

Први CITY маркет смо отворили прошле године у Мељинама. Стечена искуства су нам помогла да додатно развиjемо оваj тип маркета и прилагодимо га потребама наших потрошача. Домаћа трговина наставља са модернизациjом продаjне мреже, унапређуjе своj рад у диjелу услуга и приступа модерном начину пословања у трговини, а све у циљу правовременог одговора на потребе тржишта.

image
CITY MARKET

Мислимо на очување животне средине, па ћемо током прва три дана од отварања потрошачима диjелити платнене цегере али и друге поклоне. Позивамо купце да посjете наше CITY маркете jер их очекуjу и додатне цjеновне повољности као и многе промотивне активности“, саопштила jе директорица набавке Александра Медоjевић. 

image
CITY MARKET

CITY маркети су отворили своjа врата у четири града, и то у Котору, Тивту, Херцег Новом и Будви.

Драге комшиjе, посjетите ново мjесто опуштене куповине. Видимо се у CITY маркетима!

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 13:09