Club plus aplikacija / -DOMAćA TRGOVINA
15/06/2023 u 11:18 h
PROMOPROMO
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

CLUB PLUS aplikacija – jednostavna i povoljna kupovina

U vrlo kratkom vremenskom periodu, CLUB PLUS aplikacija postala je popularna među kupcima jer na vrlo jasan i transparentan način prikazuje uštede koje se ostvaruju prilikom kupovine u AROMA, CONTO i CITY marketima

Nakon obavljene kupovine za 10 ili više eura, skenirajte svoj bar kod i ostvarujete 5% povrata  koji možete iskoristiti pri sljedećoj kupovinu.

Gdje mogu vidjeti koliko novca sam uštedio/la? Nakon otkucanog računa od 10 ili više eura, kasirka će učitati kod sa vaše CLUB PLUS aplikacije i u roku od nekoliko sekundi prikazaće se ušteda na početnoj stranici. To znači da ćete odmah moći vidjeti iznos ušteđenog novca. Klikom na ikonicu „Kupovine“(korpa) dobijate prikaz uštede za za svaku prethodnu kupovinu. Na slici ispod, korisnik prilikom naredne kupovina može tražiti da mu se umanji račun za 8.09 eura ili samo dio tog iznosa. Vi odlučujete na koji način ćete iskoristiti ušteđeni novac. Jasna matematika!

image

Club plus aplikacija

-DOMAćA TRGOVINA

Gdje mogu provjeriti svoje podatke? Na stranici „Moj profil“ nalaze se vaši podaci koje ste unijeli prilikom preuzimanja aplikacije i registracije. Ukoliko želite da ih dopunite ili promijenite, kliknite na ispis "Postavke profila/Promijeni podatke" i tamo možete izvršiti promjenu podataka. Na primjer, ako ste se penzionisali, dopunite podatke kao penzioner i pratite uputstva za dostavu potvrde o penzionerskom čeku ili rješenju o penzionisanju na kojem se jasno vidi vaš penzioni ID broj. Na taj način moći ćete ostvariti dodatne pogodnosti koje su obezbijeđene za naše senior članove.

image

Club plus aplikacija

-DOMAćA TRGOVINA

U kojim marketima mogu koristiti Club Plus aplikaciju? Club Plus aplikaciju možete koristiti u svim AROMA, CONTO i CITY marketima na teritoriji Crne Gore.  Klikom na ispis "Lokacije" možete pronaći adrese, radno vrijeme i mapu koja pokazuje tačnu lokaciju marketa.

image

Club plus aplikacija

-DOMAćA TRGOVINA

Gdje mogu dobiti dodatne informacije? Klikom na ispis „Podrška“  otvoriće se stranica gdje ćete pronaći informacije na koji način možete da nas kontaktirate. Ukoliko želite, možete nas kontaktirati pozivom na besplatni broj 080 000 123, radnim danima od 8 do 16 h ili poslati upit na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Na ovoj stranici klikom na link „Uslovi korišćenja“ možete se detaljnije informisati o uslovima korišćenja ovog programa lojalnosti, a na stranici „Politika privatnosti“  dobićete sve informacije o veoma strogim pravilima za čuvanje vaših ličnih podataka.

image

Club plus aplikacija

-DOMAćA TRGOVINA

CLUB PLUS, da uvijek budete u plusu.

Vaši AROMA, CITY i CONTO marketi!

___

*Povrat novca od 5 i 10 odsto ne odnosi se na artikle koji su već na akciji, akcizne artikle, cigarete, telekomunikacione dopune, dnevne novine i časopise.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
23. maj 2024 01:33