/ - НТО ЦГ
26/12/2021 u 11:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Црна Гора у Кини проглашена наjбољом страном дестинациjом са природним пеjзажом

Црна Гора нашла раме уз раме са свjетским туристичким дестинациjама као што су Дубаи, Португал, Шваjцарска, Нови Зеланд, Велика Британиjа, Тахити, Ирска и Jапан

Црна Гора jе проглашена наjбољом страном дестинациjом са природним пеjзажом од стране специjализованог кинеског магазина за туризам и путовања Travelling Scope, саопштила је Пи-ар служба Националне туристичке организациjе Црне Горе.

Тако се Црна Гора нашла раме уз раме са свjетским туристичким дестинациjама као што су Дубаи, Португал, Шваjцарска, Нови Зеланд, Велика Британиjа, Тахити, Ирска и Jапан.

image

Црна Гора за Кинезе најбоља туристичка дестинација

- НТО

- Престижна награда Traveling Scope - 5th Stars Avards, у категориjи Наjбоља страна дестинациjа са природним пеjзажом, Црноj Гори jе додиjељена на основу гласова читалаца, али и главних уредника часописа и других туристичких експерата из Кине.

Travelling Scope jе професионални туристички часопис основан 1980. године. У Кини се  дистрибуира у преко 700.000 примjерака, а читаоце упознаjе са туристичким дестинациjама широм свиjета кроз изузетан туристички садржаj и фотографиjе - наводи се у саопштењу.

Из НТО-а истичу да награда представља додатну потврду да Црна Гора постаjе све више препознатљивиjа туристичка дестинациjа на далеком тржишту НР Кине.

- Национална туристичка организациjа Црне Горе у партнерству са Туристичком организациjом Србиjе у континуитету путем онлајн канала реализуjе промоциjу Црне Горе као туристичке дестинациjе у Кини, под слоганом Wild Soul of Europe – Slow Adventure. Кинеским туристима на листи омиљених дестинациjа у Црноj Гори су су Котор, Подгорица и Будва, а  међу наjпосjећениjим туристичким локалитетима су Мост на Ђурђевића Тари, Бококоторски залив и Свети Стефан - наводе из НТО.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 18:29