Црвени крст Бар / - Црвени крст Бар
25/03/2022 u 15:18 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Црвеном крсту у Бару се јавило 48 украјинских породица

Запослени у овој организацији, осим хуманитарне помоћи, на дневном нивоу угроженом становништву Украјине пружају психо-социјалну и другу подршку која им је у овом тренутку неопходна

Барској организацији Црвеног крста  од 1. марта до данас обратило се 48 украјинских породица са 125 чланова. Из ове организације апелују на грађане који су у могућности да се прикључе акцији прикупљања помоћи за избјеглице из Украјине.

Да бисмо могли да одговоримо потребама украјинских породица међу којима има велики број малољетне дјеце, Црвеном крсту је неопходна помоћ у храни, хигијени, одјећи и обући за дјецу и одрасле, пелене и храна за бебе.

- Артикле можете донијети у Организацију Црвеног крста Бар, у периоду од 08 до 20 часова. Такође, можете нас контактирати на број телефона: 030/315-444 и путем е-маила: цк-бар@т-цом.ме. Угроженом становништву Украјине можете помоћи уплатом на жиро-рачун: 520-5188-31 код Хипотекарне банке и слањем СМС поруке на број 15888 (Теленор, Телеком, М-тел). Цијена поруке износи 1 еуро - поручују из организације Црвеног крста.

Запослени у овој организацији, осим хуманитарне помоћи, на дневном нивоу угроженом становништву Украјине пружају психо-социјалну и другу подршку која им је у овом тренутку неопходна.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 01:40