Богетићи / - Жељко Шапурић
13/10/2023 u 10:18 h
Željko ŠapurićŽeljko Šapurić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Danas i za vikend u Bogetićima trosatna obustava saobraćaja

Iz policije napominju učesnike u saobraćaju da navedenom dionicom magistralnog puta isplaniraju kretanje barem posla sata prije početka obustave, odnosno od 14.30 časova, kako ne bi došlo do većih zastoja

Na magistralnom putu Nikšić-Podgorica, u mjestu Bogetići, danas i za dane vikenda u terminu od 15-18 časova biće obustavljen saobraćaj.

Iz policije napominju učesnike u saobraćaju da navedenom dionicom magistralnog puta isplaniraju kretanje barem posla sata prije početka obustave, odnosno od 14,30h, kako ne bi došlo do većih zastoja.

"Saobraćaj će biti potpuno obustavljen na ovoj dionici puta za sva motorna vozila, dok će se putnička motorna vozila, kombi vozila i teretna motorna vozila do 7,5 tona preusmjeravati lokalnim putem Nikšić – Carev Most – Bogetići – Glava Zete Danilovgrad.", saopšteno je ranije iz Uprave policije.

Razlog obustave saobraćaja je najavljeno okupljanje i blokada saobraćaja u Bogetićima koje organizuje Crnogorska konzervativna partija koja se protivi predstojećem popisu stanovništva.

"Shodno odredbama Zakona o unutrašnjim poslovima, policijski službenici će snimati javno okupljanje u organizaciji Crnogorske konzervativne partije radi izražavanja protesta i nezadovoljstva povodom najavljenog popisa stanovništa.Snimanje će se vršiti 13., 14. i 15. oktobra u vremenskom periodu od 14:00 časova do završetka okupljanja", naglasili su iz Uprave policije

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 16:59