/ фото: УПРАВА ПОЛИЦИЈЕ
23/03/2022 u 13:42 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Делегација Управе полиције у радној посјети саобраћајној полицији Сјеверне Македоније

Ово је била прилика за размијену искустава службеника саобраћајних полиција двије државе ради даљег унапређења и интензивирања сарадње

Делегација Управе полиције борави у службеној посјети саобраћајној полицији Републике Сјеверне Македоније. 

Старјешине Сектора полиције опште надлежности Марко Радусиновић и Душко Пејовић као и  старјешина саобраћајне полиције Центра безбједности Подгорица Далибор Балтић састали су се са начелником саобраћајне полиције Републике Сјеверне Македоније Дејаном Трајковским и његовим сарадницима. 

- Радна посјета је организована ради сагледавања начина спровођења саобраћајних контрола и вршења увиђаја саобраћајних незгода на аутопутевима. Делегација Управе полиције је током ове вишедневне посјете у прилици да на више локација непосредним присуством сагледа начине и методе контролисања саобраћаја и вршење увиђаја на аутопутевима у Македонији, те да позитивне праксе и искуства примијени у Црној Гори на дијелу аутопута Бар – Бољари када се стекну услови за његову оперативну употребу- наводе из полиције.

Ово је била прилика за размијену искустава службеника саобраћајних полиција двије државе ради даљег унапређења и интензивирања сарадње.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 07:53