Demokrate: Vlada nastavlja smjeme naših kadrova / - NET
11/11/2022 u 19:11 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Demokrate predaju izmjene i dopune Zakona: Traže da se Njegošev dan slavi dva dana

Još jednom ističemo skandalozno tumačenje Vlade Crne Gore po kome je ponedjeljak radan dan, iako 13. novembar pada ove godine u nedjelju koja je svakako neradan dan u Crnoj Gori, naglašavaju oni

Kancelarije Demokrata neće raditi ni u jednoj opštinskoj organizaciji u ponedjeljak 14. novembra zbog praznovanja praznika crnogorske kulture Njegoševog dana rodjena koji je ustanovljen Zakonom koji je Skupština Crne Gore usvojila upravo na njihov predlog, saopšteno je iz ove partije.

Povodom obilježavanja Njegoševog dana: Skupština neće raditi u ponedeljak

- Još jednom ističemo skandalozno tumačenje Vlade Crne Gore po kome je ponedjeljak radan dan, iako 13. novembar pada ove godine u nedjelju koja je svakako neradan dan u Crnoj Gori, naglašavaju oni.

Da li je ponedeljak radni ili neradni dan?

Podsjećaju da ćemo zbog ovakvog postupanja Vlade Crne Gore početkom naredne nedjelje i zvanično predati u skupštinsku proceduru izmjene i dopune Zakona o državnim i drugim praznicima kojim ćemo predvidjeti ubuduće da se Dan Njegoševog rodjenja praznuje dva neradna dana kako je slučaj i sa drugim državnim i drugim praznicima u zemlji.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 01:13