Добитници стана Јована и Недељко Фурулија / -LAZAR RUZIC
03/09/2021 u 12:07 h
Светлана Ћетковић, Данијела ЉуцовићСветлана Ћетковић, Данијела Љуцовић
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Добитница ДАН-ове наградне игре: Стан нам је свадбени поклон

Срећни пар Јована и Недељко јуче су посјетили редакцију Дана и подијелили утиске поводом наградне игре

Jош не могу да вјерујем да сам добитница стана, казала је срећна добитница суперпремије у нашој великој наградној игри "Дан по дан – шанса за стан" Јована Велимировић по доласку у нашу редакцију.

Она је јуче у пратњи вјереника Недељка Фурулије била гост наше редакције.

Са осмијехом на лицу истичу да је дар од "Дана" стигао у прави час јер за 19. септембар припремају свадбено весеље.

Лијепа вијест се брзо проширила

Родбина и пријатељи од јуче не престају да зову и да честитају Јовани. И локални медиј је објавио да је њихова суграђанка добила стан у Подгорици у великој наградној игри коју је приредио "Дан".

– Лијепа вијест се брзо проширила, а за нашу срећу чули су и рођаци у Новом Саду, па чак и у Канади – истиче Јована.

Иначе, када јој је Исак саопштио да је извукао њен коверат из бубња, у шали ју је питао да ли то значи да има шишање бесплатно.

– Рекла сам му да ћемо имати свадбу ускоро, а он ме је кроз смијех питао: Хоћеш ли и на свадби да ти пјевам – присјећа се Јована.

– Сакупљали смо купоне од првог броја, јер су нам биле примамљиве и дневне награде – ваучери за трговину од 50 еура и од 200 еура за мјесечну награду. Међутим, нијесмо имали среће у извлачењима, па када сам јуче од пјевача Исака Шабановића сазнала да сам добитница стана звучало ми је невјероватно – казала нам је Јована.

image

Фото: Лазар Ружић

На број телефона наведен на купонима јавио се најприје Недељко, који се јуче у нашој редакцији присјетио свог разговора са Исаком.

То је живот

Недељко је својевремено био студент у Подгорици. Испричао нам је да се сјећа да му животне околности у једном тренутку нијесу биле наклоњене, па, иако је редовно полагао испите, догодило се да је ноћ провео на клупи у једном подгоричком парку јер није имао коначиште.

– Мајка ме је јуче подсјетила на ту епизоду и рекла ми је да је то живот – данас си на клупи, а сјутра имаш стан – подијелио је своје животно искуство са нама Недељко.

– Био сам на бродићу са туристима када сам примио позив од Исака. Чуо сам мушки глас који је тражио Јовану. Рекао сам да није поред мене, али да може све мени рећи јер сам њен вјереник, па ћу јој пренијети. Признајем, није ми било свеједно када је инсистирао да баш њу чује. Скоро да се пробудила љубомора код мене, а онда се он представио и рекао да се налази у "Дану" због наградне игре. Како нисам био сигуран да ли се у финалном извлачењу додјељују и утјешне награде, пало ми је на памет да смо добили неку такву награду. Сада ми је смијешно, али у том тренутку... Знате, Јована и ја живимо заједно и како је вјенчање ускоро, већ нам пристижу свадбени дарови, а недавно смо добили и шерпе и ја сам управо на њих помислио у том тренутку, а на стан ни у сну – испричао нам је Недељко кроз смијех како је доживио позив из редакције "Дана".

image

Добитници стана Јована и Недељко Фурулија

-LAZAR RUZIC

Исак је замолио Недељка да се стрпи док не чујемо и Јовану, да бисмо ми саопштили дивну вијест. Тако је и било. Како је Јована фризерка и ради у свом салону у Игалу, морали смо да будемо упорни док се није јавила на телефон.

– Имала сам пуне руке посла у том тренутку. Радимо пуно и Недељко и ја, јер овај септембар је важан за нас и наш будући живот, а поред тога и кућу смо почели да зидамо. Он ради као спортски судија и у једној теретани, а сад преко љета и као капетан на бродићу. Трудимо се да себи створимо дом, надамо се и нашој будућој дјеци. Ово љето скоро да се по цијели дан не виђамо. Рекао ми је да је јуче једва чекао да стигне до мене, а ја сам била у шоку. Тек сад када гледам у овај бубањ препун коверти свјесна сам колико је моја срећа велика. Баш коверат са купонима на моје име извући из ове хрпе... Веома сам срећна. Ово је као свадбени поклон и хвала "Дану" и Исаку на томе – рекла нам је Јована.

Млади пар се неће преселити у Подгорицу, али стан ће задржати и надају се да ће га једног дана својој дјеци оставити.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 18:34