/ Портал Дан
18/06/2021 u 08:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Добри услови за вожњу

Због изградње магистралног пута Цетиње - Никшић, саобраћај на регионалном путу Цетиње-Чево биће обустављен од девет до 11 и од 13 до 15 сати, а у осталом периоду долазиће повремено до прекида саобраћаја не дужих од 15 минута

У Црној Гори јутрос се саобраћа по сувим путевима, а видљивост је смањена по котлинама, саопштено је из Ауто-мото савеза Црне Горе. Саобраћај на путу Михаиловица - Пљевља биће обустављен од девет до 11 и од 13 до 15 сати због реконструкције те саобраћајнице.

Саобраћа ја путу Рожаје - Шпиљани, биће обустављен од осам до 11 и од 13 сати и 30 минута до 16 сати и 30 минута, због реконструкције саобраћајнице. На путу Пљевља - Метаљка саобраћај ће због реконструкције за све врсте возила бити обустављен од девет до 11 и од 14 до 16 сати.

Због изградње магистралног пута Цетиње - Никшић, саобраћај на регионалном путу Цетиње-Чево биће обустављен од девет до 11 и од 13 до 15 сати, а у осталом периоду долазиће повремено до прекида саобраћаја не дужих од 15 минута.

На магистралном путу Даниловград – Подгорица саобраћај је промијењен са двосмјерног на једносмјерни, уз повремене прекиде не дуже од 15 минута. Због уређења шеталишта уз море уз магистрални пут Мељине – Липци, локалитет Бијела –Каменари, режим саобраћаја је промијењен са двосмјерног на једносмјерни.

На магистралном путу Подгорица - Рибаревина, због асфалитирања саобраћајнице, возила саобраћају наизмјенично од седам до 19 сати. Саобраћај на магистралном путу М-2 дионица Петровац-Подгорица промијењен је са двосмјерног на једносмјерни од седам до 19 сати.

Саобраћај на магистралном путу М-2 дионица Колашин-Мојковац у мјесту Подбишће, промијењен са двосмјерног на једносмјерни.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. oktobar 2022 15:11