Dragica Dobrović / - DPS
14/11/2023 u 08:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dobrović: Danas Draginja, sjutra neka od nas

Davanjem podrške ovakvom skandaloznom sadržaju od strane potpredsjednika Opštine Zeta na društvenim mrežama, jasno pokazuje odnos sadašnje zetske vlasti prema Zećankama i ženama uopšte, navela je ona

Oštro osuđujemo izdavanje neprimjerenog, mizogenog i seksističkog sadržaja od strane ratnog zločinca i negatora crnogorskog postojanja, navela je Dragica Dobrović, odbornica u Skupštini opštine Zeta.         

- Užasno je to da je Draginja Vuksanović Stanković kao građanka slobodarske Crne Gore, ponižena samo zato što je Crnogorka. Davanjem podrške ovakvom skandaloznom sadržaju od strane potpredsjednika Opštine Zeta na društvenim mrežama, jasno pokazuje odnos sadašnje zetske vlasti prema Zećankama i ženama uopšte, navela je ona.

Pozvala je sve odbornice Skupštine Zeta da pokrenu inicijativu za smjenu potpredsjednika Opštine Zeta Aleksandra Markovića, i da na taj način pokažu da im je čast i solidarnost iznad politike. Podsjetimo, Marković je juče na društvenoj mreži Fejsbuk objavio komentar kratke sadržine - "Podrška za Šešelja".

- Danas Draginja, a sjutra neka od nas, ako ostanemo nijeme, zaključuje Dobrović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 14:37