Небојша Ђоковић / - Аеродроми ЦГ
14/02/2022 u 11:09 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђоковић: Петар Радуловић именован законито

Петар Радуловић је човјек који се од првог момента својски труди да рашчисти девијације које су постојале на АЦГ, казао је редсједник Одбора директора Аеродрома Црне Горе

Замјеник извршног директора Аеродрома Црне Горе Петар Радуловић именован је законито, поручио је предсједник Одбора директора Небојша Ђоковић. Он сматра да хајка која се у дијелу јавности води против Радуловића има јасну позадину.

“Петар Радуловић је човјек који се од првог момента својски труди да рашчисти девијације које су постојале на АЦГ. На тај начин се вјероватно замјерао људима који су навикли на друге критеријуме, који су постојали у претходном периоду. Радуловић настоји да истјера на чистац све што је спорно рађено у компанији, као и ми остали који смо дошли претходне године. Док се ми питамо, такве ствари се неће дешавати. Круцијалне одлуке се неће доносити више ван компаније”, нагласио је Ђоковић у емисији Линк на РТЦГ.

“Дакле, стојимо чврсто при одлуци да је Петар Радуловић ангажован законито и да свој посао обавља професионално, максимално се трудећи да допринесе оздрављењу компаније. Сви ћемо наставити да радимо законито и у интересу Аеродрома Црне Горе”, додао је он.

Говорећи о представљању АЦГ на свјетској изложби “Експо 2020” у Дубаију, Ђоковић је најавио преговоре о два седмична лета између Црне Горе и Уједињених Арапских Емирата. 

“Генерални директор АЦГ Горан Јандреоски ће, у својим билатералним разговорима са њиховим компанијама покушати да то финализује до почетка сезоне”, рекао је Ђоковић појаснивши да се преговара о линијама Подгорица – Дубаи – Подгорица и Тиват – Дубаи – Тиват.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 01:58