Дом здравља Стари Аеродром / фото: Лазар Ружић
03/03/2022 u 09:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Дом здравља на Старом Аеродрому враћа се у редован процес рада, ковид центар у Доњој Горици

Ово значи да ће у обjекту Доња Горица бити вршено тестирање, лабораториjско узорковање, као и прегледи ковид љекара

Дом здравља Подгорица jе узимаjући у обзир тренутну епидемиолошку ситуациjу, донио одлуку да ковид центар на Старом Аеродрому од недjеље, 6. марта 2022. године, буде измjештен и обjекат СА врати у редован процес рада, саопштили су из Дома здравља Подгорица.

Додају да ово подразумиjева враћање свих служби здравствене заштите коjе су биле у обjекту, уз изузеће радиолошких прегледа ковид пациjената, коjи ће добиjати тачне термине за преглед, уз поштовање свих епидемиолошких мjера.

- Ковид станица за грађане Подгорице ће бити у обjекту у Доњоj Горици, у коjоj постоjе сви технички и логистички услови да се одговори тренутноj потреби ковид пациjената. Ово значи да ће у обjекту Доња Горица бити вршено тестирање, лабораториjско узорковање, као и прегледи ковид љекара. Аплицирање терапиjе ковид пациjентима вршиће се у обjекту Доња Горица, а по процjени љекара терапиjу ће давати и Патронажна jединица Дома здравља Подгорица - поручили су из Дома здравља Подгорица.

Они наглашавају да jе ковид кол центар на броjу 020 22 77 22 и даље доступан и да ће грађани на овом броjу телефона моћи да добиjу све неопходне информациjе и закажу тестирање.

- Користимо прилику да изразимо захвалност грађанима Старог Аеродрома, али и свим грађанима Подгорице, на партнерском односу у периоду иза нас, а посебно на стрпљењу у времену пандемиjе. О даљим активностима и организациjи ћемо благовремено обавиjесити jавност - закључили су из Дома здравља Подгорица. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 21:45