Dom zdravlja / foto: Ivan Petrović IPE
11/07/2022 u 19:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dom zdravlja Podgorica radiće za vrijeme predstojećih praznika

Izabrani doktori za odrasle radiće u zdravstvenim objektima Blok V, Nova Varoš i Konik, u periodu od 07 do 21h, dok će izabrani doktori za djecu raditi u ZO Nova Varoš, kontinuirano, 24h dnevno

Za vrijeme obilježavanja predstojećeg Dana državnosti, 13. i 14.jula, građanima će se pružati zdravstvena zaštita u objektima Blok V, Nova Varoš, Konik, Tuzi, Golubovci i Covid centru u ZO Donja Gorica, saopšteno je iz Doma zdravlja. 

Kako je saopšteno, izabrani doktori za odrasle radiće u zdravstvenim objektima Blok V, Nova Varoš i Konik, u periodu od 07 do 21h, dok će izabrani doktori za djecu raditi u ZO Nova Varoš, kontinuirano, 24h dnevno.

- Tokom prazničnih dana, u zdravstvenim objektima Tuzi i Golubovci zdravstvena zaštita pružaće se u periodu od 07 do 14h - saopštili su iz Doma zdravlja.

Kako navode, zdravstvene usluge pružaće se i u Covid centru u ZO Donja Gorica od 07 do 21h, Covid ambulanti za djecu od 07 do 18h, kao i na punktu za imunizaciju, Sporstsko univerzitetskom – kulturnom centru, od 08 do 20h.

- Centar za laboratorijsku dijagnostiku u ZO Blok V radiće od 07 do 21h. Jedinica za patronažu radiće po ustaljenom rasporedu - - poručili su iz Doma zdravlja Podgorica. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 04:12