Donacija ultrazvucnog aparata, Olivera Lakonić i Danilo Jokić / - VOLI
20/10/2021 u 13:26 h
PROMOPROMO
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Donacija Domu zdravlja Podgorica - 20 hiljada eura za nabavku ultrazvučnog aparata i ginekološkog stola

Kompanija Voli donirala je Domu zdravlja Podgorica 20 hiljada eura za nabavku novog ultrazvučnog aparata i ginekološkog stola.

Marketing menadžerka Olivera Lakonić napominje da je kompanija Voli prepoznatljiva po svom odnosu prema društvenoj zajednici i već dugi niz godina, Voli kontinuirano pomaže crnogorsko zdravstvo, i na taj način podstiče modernizaciju zdravstvenih ustanova. 

image

Olivera Lakonić

- VOLI

“Uvažavajući potrebe DZ, koji pruža usluge primarne zaštite za veliki broj stanovnika Podgorice, s posebnim senziblitetom za zdravstvenu uslugu namjenjenu ženama, Voli je finansijski podržala projekat unapređenja usluge kroz nabavku novog ultrazvučnog aparata i ginekološkog stola, donacijom od 20 hiljada eura”, rekla je Lakonić. 

Ona je kazala da sa posebnim zadovoljstvom uručuje donaciju u cilju obezbjeđivanja ovog savremenog dijagnostičkog uređaja koji omogućava prevenciju, praćenje toka trudnoće i očuvanja reproduktivnog zdravlja žena. 

image

Donacija ultrazvucnog aparata, Olivera Lakonić i Danilo Jokić

- VOLI

Direktor Doma zdravlja Podgorica Danilo Jokić je zahvalio kompaniji Voli na donaciji za nabavku novog ultrazvučnog aparata koji će biti korišćen na gineloškom odjeljenju. „Taj aparat će zamijeniti prethodni koji je star više od 20 godina“, rekao je Jokić. On je istakao da je od velikog značaja  što je kompanija Voli, u vremenu pandemije, prepoznala da je i taj esencijalni dio zdravstvene zaštite jako važan. „Ova donacija je benefit damama našeg grada i zdravstveneim radnicima i ljekarima, koji će imati bolje uslove za rad“, poručio je Jokić.

image

Danilo Jokić, Dom zdravlja

- VOLI
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. jun 2023 21:58