Стоматолошка pоликлиника / - КЦЦГ
06/10/2023 u 17:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Donacija Stomatološkoj poliklinici KCCG

Fondacija "Ognjen Rakočević" donirala je Stomatološkoj poliklinici Kliničkog centra Crne Gore kompjuter i potrošni medicinski materijal

Kako navode iz fondacije, cilj donacije je unapređenje stomatološke njege za djecu sa autizmom a i ostale korisnike usluga.

Donacija je, kako dodaju, dio njihove kontinuirane posvećenosti poboljšanju kvaliteta života djece sa autizmom i podrške zdravstvenim ustanovama koje se bave njihovim potrebama.

- Kompjuter će omogućiti brži i efikasniji rad, dok će potrošni medicinski materijal poboljšati pružanje kvalitetne stomatološke njege. Kao dio svog kontinuiranog angažmana u podršci unapređenju zdravstvenje njege u Crnoj Gori, Fondacija "Ognjen Rakočević" prepoznala je važnost Stomatološke poliklinike Kliničkog centra Crne Gore i njihovog doprinosa očuvanju oralnog zdravlja stanovništva", navodi se u saopštenju.

Stomatološka poliklinika i menadžment Kliničkog centra Crne Gore zahvalili su Fondaciji "Ognjen Rakočević".

- Oprema će znatno poboljšati njihovu sposobnost da pruže najbolju moguću stomatološku njegu deci sa autizmom i ostalim korisnicima usluga - navodi se u saopštenju.

Iz Fondacije "Ognjen Rakočević" su poručili da ostaju posvećeni unapređenju života djece sa autizmom i pozivaju sve zainteresovane da se pridruže njihovim naporima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 23:51