Donatorsko vece / - NVO MSJA
12/10/2022 u 22:33 h
Miljan KneževićMiljan Knežević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Donatorsko veče na Solani: Prikupljena sredstva za preuređenje suvenirnice i otvaranje info-punkta

U budućem info-punktu, osim dobijanja svih informacija, posjetioci će moći da iznajme opremu za posmatranje ptica i biciklističke aktivnosti, kupe lokalne proizvode i rukotvorine, a u budućnosti i so.

U organizaciji NVO " Dr Martin Šnajder -Jacobi (MSJA) i pod pokroviteljstvom Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma i Opštine Ulcinj  a u okviru drugog Bird Salt People festivala večeras je  na prostoru parka prirode i Ramsar područja „Ulcinjska Solana“ održano donatorsko veče za potrebe preuređenja suvenirnice.

Kako su saopštili organizatori prikupljena sredstva  biće iskorišćena za otvaranje info-punkta, gdje će osim dobijanja svih informacija, posjetioci moći da iznajme opremu za posmatranje ptica i biciklističke aktivnosti, kupe  lokalne proizvode i rukotvorine, a u budućnosti i so.

Organizovana je  i aukcija predmeta i proizvoda za prikupljanje dodatnih sredstava, Skupu su pored loklanih privrednika, predstavnika NVO i diplomatskog kora prisustvovali  ministarka ekologije, prostornog planiranja i urbanizma Ana Novaković Đurović, predsjednik Opštine Ulcinj Omer Bajraktari kao i  izvršna direktorica MSJA Zenepa Lika.

Donatorskoj večeri prethopdilo je organizovano   posmatranje ptica, a upriličena  je  zakuska  lokalnim specijalitetima iz Ulcinja i anamalskog područja i koncert KIC pop hora.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 12:11