ковид потврда / - Твитер
18/02/2022 u 07:52 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Дозвољене прославe уз посједовање Ковид потврда

Директор Института за јавно здравље Игор Галић, рекао је у четвртак да број новообољелих у Црној Гори у посљедње двије седмице мањи за око 54 одсто у односу на претходне двије недјеље

У Црној Гори од данас је дозвољено одржавање свадби, рођендана и других приватних прослава уз посједовање Ковид потврда и обезбјеђивање простора од десет метара квадратних по особи, предвиђено је новим епидемилошким мјерама.

Новим мјерама, које ће важити до 4. марта, омогућено је да привредна друштва и предузетници који обављају угоститељску дјелатност у ресторанима, кафићима, кафетеријама, хотелским ресторанима, могу да организују рад од седам сати до један сат послије поноћи уз посједовање ЦОВИД потврда.

Музички програм, и уживо и уз емитовање музике са звучника, дозвољен је током комплетног радног времена.

Дозвољено је и примање саучешћа и обављање сахрана уз присуство највише до 50 особа и обавезно придржавање основних епидемиолошких мјера.

Директор Института за јавно здравље Игор Галић, рекао је у четвртак да број новообољелих у Црној Гори у посљедње двије седмице мањи за око 54 одсто у односу на претходне двије недјеље.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 21:04