/ - FOTO: MINISTARSTVO
21/11/2023 u 09:01 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dukaj čestitao Dan opštine Tivat: Oćekujemo još intenzivniji nastavak u pravcu razvoja

Navodi da Ministarstvo javne uprave nastavlja sa podrškom opštini Tivat u unapređenju pružanja elektronskih usluga, kao i u uspostavljanju saradnje u oblasti digitalne transformacije i e-uprave u cilju stvaranja jedne efikasne javne uprave

Ministar javne uprave, Marash Dukaj, čestitao je 21. novembar, Dan opštine Tivat, predsjedniku Opštine, Željku Komnenoviću  i predsjedniku Skupštine opštine Tivat, Miljanu Markoviću.

- Tivat je, zahvaljujući značajnim infrastrukturnim, razvojnim i energetskim projektima, te izgradnjom modernih turističkih rizorta, već dugo prepoznat kao značajno mjesto na turističkoj mapi Evrope, čime je Crna Gora zaslužila da se nađe na listi  prestižnih svjetskih turističkih destinacija. Opština Tivat je postigla značajan uspjeh u reformi javne uprave, unapređenju administracije, kao i podršci projektima i inicijativama građana, odgovarajući na pravi način na njihove potrebe -  navodi on.

Dodao je da očekuju još intenzivniji nastavak u pravcu razvoja Tivta, na zadovoljstvo građana i građanki ovog prelijepog turističkog  bisera, ali i svih nas koji svojim djelovanjem težimo doprinosu razvoja demokratije i boljih uslova življenja.  

Navodi da Ministarstvo javne uprave nastavlja sa podrškom opštini Tivat u unapređenju pružanja elektronskih usluga, kao i u uspostavljanju saradnje u oblasti digitalne transformacije i e-uprave u cilju stvaranja jedne efikasne javne uprave.

- Uz najljepše želje za dalji ubrzani razvoj grada i turizma, svim građankama i građanima čestitam Dan opštine Tivat- zaključuju u saopštenju.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 19:01