Мило Ђукановић / - фото: Кабинет предсједника
04/08/2021 u 18:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђукановић: Гусиње осликава богатство мултиетничке Црне Горе

Ђукановић jе поручио да jе увjерен да ће локално руководство у наредном периоду наставити да одговорно ради на валоризациjи развоjних ресурса

Вишевjековном историjом и културом, и традициjом његовања и поштовања различитости, Гусиње и данас на веома своjствен начин осликава богатство мултиетничке Црне Горе, поручио jе предсjедник Црне Горе Мило Ђукановић у честитки поводом Дана Општине Гусиње.

– Посвећеност њеном очувању, нарочито однос коjи према њеним вриjедностима генерациjама гаjи броjна диjаспора, чуваjући везе и у континуитету доприносећи развоjу и промоциjи Гусиња, томе даjу додатну снагу –казао jе Ђукановић.

Како jе истакао, док се суочавамо с озбиљним посљедицама пандемиjе Ковид-19, солидарност и заjедништво долазе до посебног изражаjа.

Ђукановић jе поручио да jе увjерен да ће локално руководство у наредном периоду наставити да одговорно ради на валоризациjи развоjних ресурса и управљању у циљу опоравка локалне економиjе, чиме ће се услови за живот становника Гусиња даље побољшавати.

– Вjеруjем се да неће изостати и подршка Владе како бисмо заjедно дjеловали у правцу равномjерниjег регионалног развоjа и инфраструктурног повезивања Црне Горе – закључио jе Ђукановић у честитки поводом Дана Општине Гусиње.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 17:30