Мило Ђукановић / - фото: Кабинет предсједника
20/10/2021 u 17:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђукановић упутио телеграм саучешћа повом смрти Мамуле

Мамула jе кроз СУБНОР Црне Горе, и своjим укупним ангажманом, давао допринос и пуну подршку њеном стратешком европском и евроатлантском путу и демократским промjенама у црногорском друштву, казао је предсједник

Предсjедник Црне Горе Мило Ђукановић упутио jе телеграм саучешћа поводом смрти Бранка Мамуле његовоj породици.

– Са искреним жаљењем примио сам виjест о смрти вашег супруга и родитеља Бранка Мамуле, адмирала флоте JРМ, носиоца Партизанске споменице 1941, jедне од наjистакнутиjих воjних и политичких личности СФРJ. Био jе вршњак виjека о чиjим ће ратним и мирнодопским заслугама, и о његовом дjелу свjедочити историjа – навео jе Ђукановић.

Предсjедник Црне Горе истиче да ћемо га се у Црноj Гори сjећати с посебним респектом.

– И због тога што jе последње децениjе свога дугог и часног живота провео у нашоj земљи, коjу jе као другу домовину одабрао и за своjе вjечно почивалиште. Освjедочени антифашиста, адмирал Мамула jе кроз СУБНОР Црне Горе, и своjим укупним ангажманом, давао допринос и пуну подршку њеном стратешком европском и евроатлантском путу и демократским промjенама у црногорском друштву. Данас га заjедно с вама жале броjни приjатељи, познаници и поштоваоци у Црноj Гори и широм бивше Jугославиjе. Молим вас да примите изразе мог наjдубљег саучешћа – наводи Ђукановић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 20:58