фото: Пријестоница / - фото: Пријестоница
23/03/2022 u 17:08 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђурашковић: Цетиње безбједан град, радимо на стварању бољих услова за живот људи

- Квалитетно здравство, образовање и безбједност суштинске су ствари које чине један град. Сви заједно морамо конкретније и више радити, како би стварали боље услове за живот људи у нашем граду - рекао је градоначелник

Стање по питању безбједности у граду је стабилно, закључено је на састанку градоначелника Пријестонице Цетиње Николе Ђурашковића и начелника Одјељења безбједности Цетиње Далибора Шабана.

Градоначелник Ђурашковић захвалио је свим припадницима ОБ Цетиње на високом нивоу професионализма и истакао да је присуство полиције у граду далеко видљивије и снажније, што значајно утиче на осјећај безбједности грађана Пријестонице.

 - Квалитетно здравство, образовање и безбједност суштинске су ствари које чине један град. Сви заједно морамо конкретније и више радити, како би стварали боље услове за живот људи у нашем граду -  рекао је градоначелник.  

Начелник ОБ Цетиње захвалио се градоначелнику на иницијативи за одржавање овог састанка и истакао да овакве активности доприносе јачању веза између кључних градских институција.

 - Моја канцеларија и уопште Одјељење безбједности отворено је за све грађане Пријестонице. Трудимо се да изађемо у сусрет свим захтјевима грађана - навео је он.

Бројно стање припадника одјељења безбједности је оптимално, а техничка опремљеност је задовољавајућа.

Шабан и Ђурашковић обишли су и модерно опремљену оперативно - тактичку салу, која ће побољшати квалитет рада припадника службе, али и однос са грађанима, јер што су резултати рада полиције бољи, то је и повјерење грађана у њих веће.

У току састанка разговарало се и на тему адекватног рјешавања стамбених потреба запослених у управи полиције, што је један од начина да се квалитетан кадровски потенцијал веже за Цетиње.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 17:00