Đurašković / - GRADONAčELNIK PRIJESTONICE - NIKOLA ĐURAšKOVIć
28/08/2022 u 12:10 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Đurašković: Dopustimo porodicama stradalih na Cetinju da u miru tuguju

Grubim i neistinitim konstrukcijama neki mediji na brutalan i zlonamjeran način izazivaju dodatni nemir, bol i tugu porodica nastradalih, ranjenih i svih nas na Cetinju

Gradonačelnik Prestonice Cetinje Nikole Đuraškovića osudio je ponašanje uredništva Pink televizije i grube i neistinite konstrukcije povodom tragičnog događaja koji se dogodio 12. avgusta na Cetinju.

U saopšenju Đuraškovića se navodi da se tim grubim i neistinitim konstrukcijama na brutalan i zlonamjeran način izazivaju dodatni nemir, bol i tugu porodica nastradalih, ranjenih i svih nas na Cetinju.

- Pozivam Agenciju za elektronske medije da hitno reaguje i najoštrije sankcioniše Pink TV uključujući i zabranu emitovanja na teritoriji Crne Gore, nakon najbrutalnijeg u nizu "prekršaja" kada su Cetinje i Crna Gora u pitanju. Još jednom pozivam i medije i sve druge subjekte u Crnoj Gori i regionu da dozvole porodicama i našem gradu da u miru tuguju za nastradalima i da se suzdrže od daljih javnih interpretacija ovog događaja, posebno na način koji ne odgovara istini i poznatim činjenicama - navodi se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 14:17