/ - FOTO: SKUPšTINA CG - đUROVIć I DIBRANI
21/03/2023 u 13:31 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Đurović razgovarala sa Dibranijem: Crna Gora zahvala zbog spasavanja bebe

Đurović je iskazala i veliko poštovanje i zahvalnost radnicima podgoričkog preduzeća “Zelenilo” Aldinu Ibrahimoviću, Almiru Mujaku i Demaju Špejtimu koji su izvukli bebu iz hladne Morače

Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović razgovarala je danas telefonskim putem sa poslanikom švedskog parlamenta Adnanom Dibranijem.

Predsjednica Đurović je, u ime građana Crne Gore i u svoje lično ime, izrazila najdublju zahvalnost gospodinu Dibraniju na njegovom jučerašnjem herojskom činu, koji je rezultirao spasavanjem dvomjesečne bebe iz rijeke Morače.

- Ona je kazala da je sve građane naše zemlje duboko potresla tragedija koja se desila i koja je odnijela jedan ljudski život, ali da su srećni zbog malenog dječaka koji je, zahvaljujući Dibraniju, dobio najljepši mogući poklon – mogućnost da nastavi da živi. Poslanik Dibrani je zahvalio predsjednici Đurović na pozivu, te iskazao interesovanje za zdravstveno stanje dječaka. On je istakao da je izuzetno zadovoljan što je uspio da pruži doprinos njegovom spasavanju i poželio mu dug i srećan život- nvodi se u saopštenju.

Predsjednica Skupštine je informisala sagovornika da je stanje bebe sada stabilno, a oboje su izrazili nadu da zbog ovog nemilog događaja u periodu koji slijedi neće imati posledica po zdravlje.

- Đurović je iskazala i veliko poštovanje i zahvalnost radnicima podgoričkog preduzeća “Zelenilo” Aldinu Ibrahimoviću, Almiru Mujaku i Demaju Špejtimu koji su izvukli bebu iz hladne Morače, te naglasila da će njihova hrabrost i nesebičnost biti zauvijek zapisane u pamćenju građana Podgorice, ali i cijele Crne Gore- navodi se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 02:07