/ - ФОТО: КЦЦГ
16/05/2022 u 11:46 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ЕПЦГ донирала 36.300 еура Клиници за гинекологију и акушерство

Извршни директор ЕПЦГ, Никола Ровчанин, изразио је задовољство чињеницом да је Компанија, захваљујући добрим пословним резултатима у претходном периоду

У  Подгорици је потписан уговор о донацији између Електропривреде Црне Горе (ЕПЦГ) и Клиничког центра Црне Горе (КЦЦГ), којим је предвиђено да ЕПЦГ, сходно Одлуци Одбора директора, опредијели 36.300 ЕУР за набавку ултразвучног апарата за потребе Клинике за гинекологију и акушерство. То су саопштили из Клиничког центра Црне Горе.

Потписници Уговора су извршни директор ЕПЦГ Никола Ровчанин и директорица КЦЦГ др Лјиљана Радуловић, а церемонији су присуствовали и члан Одбора директора ЕПЦГ Милун Божовић, медицински директор КЦЦГ др сц. мед. Зоран Терзић и директор Клинике за гинекологију и акушерство др Срђан Медан. 

Извршни директор ЕПЦГ, Никола Ровчанин, изразио је задовољство чињеницом да је Компанија, захваљујући добрим пословним резултатима у претходном периоду, у могућности да помаже развој и осавремењивање капацитета најважнијих институција у Црној Гори, а посебно мјесто у том погледу, без икакве сумње, заузима КЦЦГ.

„Наше стратешко опредјељење подразумијева друштвено одговорно пословање, а сигуран сам да нема боље потврде одлучности да се дјелује на тај начин од оваквих аранжмана. Донација Клиници за гинекологију и акушерство Клиничког центра Црне Горе показатељ је јасно развијене свијести да нема здравог напретка ниједне компаније, па ни ЕПЦГ, уколико се не ради на побољшању стања у другим сегментима друштва. Такође, озбиљност рада у КЦЦГ нас охрабрује да наставимо сарадњу, јер смо тако сигурни да средства иду у праве руке те да ће бити од користи свим грађанима Црне Горе“, нагласио је Ровчанин.

Апострофирајући значај ове донације за КЦЦГ  др Радуловић се захвалила на овом вриједном поклону. 

-Клинички центар Црне Горе је захвалан Електропривреди Црне Горе због изузетног слуха за потребе пацијената највеће здравствене установе у нашој земљи. Овога пута, захваљујући Електропривреди, јачамо техничке капацитете Клинике за гинекологију и акушерство. Ултразвучни апарат, који ће бити трећи на овој Клиници, унаприједиће и убрзаће пружање здравствених услуга у КЦЦГ. Ово је посебно важно јер у континуитету из наших средстава, али и захваљујући донацијама, морамо да обнављамо опрему која је у највећем броју случајева, нажалост, давно застарјела. Још једном захваљујемо Електропривреди Црне Горе уз наду да ће КЦЦГ остати у врху приоритета када је посриједи друштвено одговоран рад- казал је др Радуловић.

Овај уговор, као потврда одличне сарадње између ЕПЦГ и КЦЦГ, представља наставак мисије наше највеће енергетске компаније и оснаживања капацитета најважније здравствене установе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
21. april 2024 06:10