Ер Монтенегро  / -фото: Влада ЦГ
21/04/2022 u 10:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ер Монтенегро: Промотивне циjене карата за више градова

Све наведене циjене су са свим таксама и укљученим пртљагом до 23 килограма

Национална авио-компаниjа, Ер Монтенегро, припремила jе за своjе путнике промотивне циjене карата за више различитих градова ка коjима лети, поводом ускршњих празника и ширења мреже летова.

- Предстоjећи период празника идеално jе вриjеме за планирање путовања, а специjалне циjене разлог више да одаберете Нант, Париз или Лион и уживате у љепотама и чарима Француске - наводи се у саопштењу компаниjе.

Са Нантом jе Црна Гора први пут повезана директним летовима, због чега ће током промотивног периода, од сjутра до 2. маjа, повратна карта из Подгорице до Нанта бити доступна по циjени од 79 еура.

-Они коjи су већ били у Паризу, граду свjетлости и љубави, и желе да доживе посебно гастрономско искуство, овога пута могу одабрати Лион, град на ушћу риjека Саоне и Роне, коjи се због своjе богате историjе и културе налази на Листи свjетске баштине УНЕСКО-а - рекли су из Ер Монтенегра.

Током истог промотивног периода продаjе, циjена повратне карте из Подгорице за Париз и Лион износиће по 159 еура.

Све наведене циjене су са свим таксама и укљученим пртљагом до 23 килограма. Биће у продаjи од сjутра и могу се искористити за путовања од 1. маjа до краjа jуна.

Ер Монтенегро саобраћа и ка Београду, Истанбулу, Љубљани, Цириху, Прагу, Франкфурту, Копенхагену, Бањалуци. Путем саjта Ермонтенегро.ком и осталих канала продаjе, од сjутра до 2. маjа ће и за неке од наведених градова бити доступне промотивне циjене.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 23:00