Ер Монтенегро летио са поптпуно бијелим авионима / - фото: Влада ЦГ
10/04/2022 u 17:16 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ер Монтенегро први пут полетио за Париз

Путници коjи буду жељели да иду у Париз, или они из главног града Француске у Подгорицу, неће више морати да пресиjедаjу

Национални авио-превозник, Ер Монтенегро, први пут jе са подгоричког аеродрома полетио директно за Париз.

Црногорски амбасадор у Францускоj Иван Иванишевић, казао jе Телевизиjи Црне Горе, коjа jе била на промотивном лету, да jе отварањем ове линиjе саграђен мост између двиjе земље.

-Jако jе битно да вратимо онаj осjећаj стабилности, поузданости, сигурности, да jе Црна Гора дестинациjа коjа ће моћи да пружи све оно на шта су Французи од нас традиционално навикли, а то jе и задовољство и гостољубивост - казао jе Иванишевић, преноси портал РТЦГ.

Директан лет Подгорица-Париз, односно до аеродрома Шарл де Гол, поново jе успостављен након двиjе и по године.

Путници коjи буду жељели да иду у Париз, или они из главног града Француске у Подгорицу, неће више морати да пресиjедаjу.

Вршитељка дужности директорица Ер Монтенегра Драгана Франтов Николић, рекла jе да jе директна авио-доступност jако важна за привреду Црне Горе.

- Здружено радимо на томе да кроз директну авио-доступност Црне Горе омогућимо и економски развоj са Француском, као и долазак што већег броjа туриста из те земље - казала jе Франтов Николић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 12:19