Димовић / Фото: Бошко Павићевић
08/10/2021 u 20:57 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Феђа Димовић: Надам се да ће Катнић поћи у пензију и да ће га се народ отарасити

Он се и даље понаша као најбољи Ђукановићев адвокат, коментарише фронтмен Београдског синдиката политичка дешавања у Црној гори

Фронтмен Београдског синдиката Феђа Димовић коментарисао је дуел директорице МАНС-а Вање Ћаловић Марковић и главног специјалног тужиоца Миливоја Катнића, истичући да се нада да ће Катнић бити послат у пензију. 

- Надам се да ће народ Црне Горе ускоро успјети да се отараси специјалног тужиоца Катнића, који се и даље понаша као најбољи адвокат Мила Ђукановића и његове криминалне хоботнице. Овај човјек је одговоран за стопирање свих истрага против породице Ђукановић и других чланова ОКГ, која је упропастила Црну Гору и опљачкала њене грађане- навео је Димовић. 

Истакао је да је поносан што је 2017. године јавно оптужио Катнића да се понаша као злогласни совјетски тужилац Вишински због, како тврди, велике ревности коју је приказао у прогону тадашње црногорске опозиције.

- У синоћној емисији на Катнић је буквално девастиран од стране изузетно храбре Вање Ћаловић Марковић. За Катнића није ништа спорно што је Мило Ђукановић сакрио своју имовину иза сложене мреже офшор компанија чак пет држава, а која је сада откривена у афери „Пандорини папири“. Искрено се надам да ће нова власт у Црној Гори успјети да се договори око хитне реформе судства и тужилаштва и да ће Катнић бити пензионисан и позван на одговорност за све што је учинио. О томе сам изузетно заинтересован не само као пријатељ Црне Горе, већ и као адвокат који поступа пред правосудним органима у овој земљи. Нека падне мало, да освјежи- поручује Димовић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 09:37