/ - FOTO: KCCG DONACIJA
06/10/2023 u 13:04 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Fondacija “Ognjen Rakočević” donirala KCCG računar i potrošni medicinski materijal

Stomatološka poliklinika i menadžment Kliničkog centra Crne Gore srdačno zahvaljuju Fondaciji "Ognjen Rakočević" na ovom dragocjenom doprinosu

Fondacija "Ognjen Rakočević", posvećena podršci djeci sa autizmom, donirala je Stomatološkoj poliklinici Kliničkog centra Crne Gore kompjuter i potrošni medicinski materijal, sa ciljem unaprjeđenja stomatološke njege u korist djece sa autizmom a i ostalih korisnika usluga.

image
- FOTO: KCCG DONACIJA

- Ova donacija je dio njihove kontinuirane posvećenosti poboljšanju kvaliteta života djece sa autizmom i podršci zdravstvenim ustanovama koje se bave njihovim zdravstvenim potrebama. Kompjuter će omogućiti brži i efikasniji rad, dok će potrošni medicinski materijal poboljšati pružanje kvalitetne stomatološke njege. Kao dio svog kontinuiranog angažmana u podršci unaprjeđenju zdravstvenje njege u Crnoj Gori, Fondacija "Ognjen Rakočević" prepoznala je važnost Stomatološke poliklinike Kliničkog centra Crne Gore i njihovog doprinosa očuvanju oralnog zdravlja stanovništva- navodi se u saopštenju.

Stomatološka poliklinika i menadžment Kliničkog centra Crne Gore srdačno zahvaljuju Fondaciji "Ognjen Rakočević" na ovom dragocjenom doprinosu.

image
- FOTO: KCCG DONACIJA

- Oprema će znatno poboljšati njihovu sposobnost da pruže najbolju moguću stomatološku njegu deci sa autizmom i ostalim korisnicima usluga.Fondacija "Ognjen Rakočević" ostaje posvećena svom cilju unaprjeđenja života djece sa autizmom i poziva sve zainteresovane da se pridruže njihovim naporima- navodi se u saopštenju.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 15:52