Igor Galic / IGOR GALIC - LAZAR RUZIC
19/11/2021 u 19:11 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Галић: Обавеза ми је да се успротивим искоришћавању жртава короне у политичке сврхе

Захвалио се министарки др Јелени Боровинић Бојовић и свим здравственим радницима који су га лијечили када је био болестан без обзира на њихову политичку припадност

Пандемију корона вируса нећемо зауставити перформансима који оптужују здравствени систем и покушавају да једним веома непримјереним поступком потцијене све оно што здравствени систем већ дужи временски период чини за све нас, поручио је директор Института за јавно здравље Игор Галић.

 - Обавеза ми је да се успротивим искоришћавању жртава ЦОВИД-19 инфекције у политичке сврхе. Здравствени радници чине све што је у њиховој моћи, даноноћним преданим радом, а здравствени систем је у интересу грађана, а не против њих- увјерава он.

Захвалио се министарки др Јелени Боровинић Бојовић и свим здравственим радницима који су га лијечили када је био болестан без обзира на њихову политичку припадност.

 - Протести нам неће помоћи да спријечимо ширење ЦОВИД-19 инфекције, а поштовање мјера и вакцинација хоће. Хајде да свој допринос дамо тиме што ћемо перформансе претворити у кампање које ће допринијети већој имунизацији, па да наставимо сви заједно још дуго да корачамо у својим ципелама - закљичио је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. maj 2024 13:14