/ - Здравко Кривокапић
08/10/2021 u 10:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кривокапић невакцинисан: Вакцина свакако ниjе обавезна

Не постоjи начин на коjи ми можемо грађане, па и поменуту особу, да натjерамо да се вакцинише, казао је Галић

Премиjер Здравко Кривокапић има висок ниво антитиjела, а и њему jе, као и свим грађанима Црне Горе, савjетовано да прими вакцину против корона вируса, саопштио jе директор Института за jавно здравље (ИJЗ) Игор Галић.

Новинарка дневног листа Дан питала је да ли је премијер вакцинисан и да ли је могуће да неко у тако дугом периоду има тај ниво антитјела, да није потребно да прими вакцину, а креће се свуда.

Влада Црне Горе на чијем је челу Кривокапић доноси мјере које се препоручују грађанима да их поштују, а међу којима је и вакцинација.

image
Са конференције, принтскрин

Галић jе, коментаришући чинjеницу да предсjедник Владе Црне Горе jош увиjек ниjе примио вакцину, рекао да вакцина свакако ниjе обавезна.

– Не постоjи начин на коjи ми можемо грађане, па и поменуту особу, да натjерамо да се вакцинише. То jе ствар слободног избора, али свакако би било добро и да jавне личности своjим примjером даjу подстрек. Врло jе битно да грађани схвате да само због свог здравља мораjу да се вакцинишу – казао jе Галић.

Први човjек ИJЗ-а jе истакао да премиjер има висок ниво антитиjела.

– Савjети су свима дати, па и премиjеру као и свим другим грађанима Црне Горе. Ти савjети важе за све грађане – рекао jе Галић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 22:11