Катунски збор на Савиним водама / - Грађанска иницијатива Сачувајмо Сињајевину
20/06/2022 u 13:11 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

ГИ Сачувајмо Сињајевину организује камп на Савиним водама, пријаве обавезне

Молимо све заинтересоване за боравак и спавање у кампу да нам се јаве на мејл sinjaјOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. до 5. јула, како би организовали смјештај у шаторима. Пријаве за камп су обавезне, наводе из ГИ

Грађанска иницијатива Сачувајмо Сињајевину организоваће 12. јула на Савиним водама на Сињајевини традиционални „Сињајевински катунски збор“, а уочи тог догађаја од 8. до 10. јула биће организован камп на Савиним водама.

- Жеља нам је да угостимо све оне који су нас до сада подржали у борби за здраву и чисту Сињајевину, као и оне који до сада нијесу имали прилику да упознају нашу планину.

image

Катунски збор на Савиним водама

- Грађанска иницијатива Сачувајмо Сињајевину

Молимо све заинтересоване за боравак и спавање у кампу да нам се јаве на мејл sinjaјOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. до 5. јула, како би организовали смјештај у шаторима. Пријаве за камп су обавезне. Сви пријављени ће након пријаве добити детаљен инструкције о доласку и боравку у кампу - наводе из ГИ Сачувајмо Сињајевину.

Окупљање у кампу планирано је за 8. јул у послеподневним часовима, а 9. јула учесници могу очекивати да упознају љепоте Сињајевине кроз шетњу планином, а 10. је планиран обилазак катуна и радионица о љековитом биљу Сињајевине.

- Сви који желе да продуже боравак на планини 11. јула могу учестовати у припреми прославе Петровдана 12. јула или узети слободан дан и организовати активности у складу са својим жељама. На Петровдан услиједиће традиционална манифестација Сињајевински катунски збор, који окупља људе из цијеле планине - навводи се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

17. maj 2024 21:30