klinicki centar / - DAN
30/07/2023 u 14:58 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ginekologija nema bojler od otvaranja KCCG: Oprema kupljena, problem se rješava poslije 50 godina

Prvi bojleri biće monirani na Klinici za ginekologiju. Podsjećamo da od izgradnje KCCG 1974. godine, uslijed nedostatka pritiska, toplu vodu od 7 do 15 sati ima Klinika za ginekologiju i akušerstvo i Klinika za kardiohirurgiju, a od 15 do 21 sat Klinika za internu medicinu, navode iz KCCG-a

S obzirom na to da se podatak star skoro 50 godina danas pokušava predstaviti kao novost, Klinički centar informiše javnost da su, prvi put, od izgradnje 1974. godine kupljeni bojleri Klinici za ginekologiju i akušerstvo i Klinici za kardiohirurgiju koji će biti montirani narednih dana, saopšteno je iz Kliničkog centra.

- Prvi bojleri biće monirani na Klinici za ginekologiju. Podsjećamo da od izgradnje KCCG 1974. godine, uslijed nedostatka pritiska, toplu vodu od 7 do 15 sati ima Klinika za ginekologiju i akušerstvo i Klinika za kardiohirurgiju, a od 15 do 21 sat Klinika za internu medicinu. Uprkos svemu, sve klinike decenijama funkcionišu besprekorno zbog čega su zaposleni zavrijedili poštovanje, navodi se u saopštenju.

Zaključuju da im je zadovoljstvo što KCCG sada rješava nedostatak star pedeset godina i to trajno, posebno zbog pacijenata i kolega na ovim klinikama koji se već od naredne sedmice neće suočavati sa nedostacima koji prate rad od otvaranja ustanove.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 05:28