/ фото: Скриншат
04/09/2021 u 10:47 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Грађани рушили ограду код Цетињског манастира: У првим редовима Вељовић и Бошковић

Према сазнањима портала Дан, данас ће на Цетињу бити присутни и припадници Посебне јединице полиције, Сектора за борбу против криминала и друге јединице Управе полиције

Јутрос је група грађана покушала да прође кроз заштитну ограду која је постављена испред Цетињског манастира, речено је незванично за портал Дан из Управе полиције. Kако сазнаје незванично портал Дан, у првим редовима међу грађанима је бивши директор Управе полиције, а садашњи савјетник Мила Ђукановића, предсједника државе, Веселин Вељовић и бивши министар одбране Предраг Бошковић.

- Брзом реакцијом полиције успостављена је контрола. У току су полицијске мјере и радње - речено нам је из полиције.

Окупљени су викали "издаја, издаја!" и "Е вива Монтенегро!". Такође, примјетно је да одређени број грађана из неких црногорских градова крећу се ка Цетињ аутомобилима. Са собом носе црнгоорске заставе.

image
фото: Дан портал

Заштитне ограде постављене су јутрос на Дворском тргу, као и у околним улицима које воде ка Цетињском манастиру, дан уочи устоличења митрополита Јоаникија. Према сазнањима портала Дан, данас ће на Цетињу бити присутни и припадници Посебне јединице полиције, као и припдници Сектора за борбу против криминала и друге јединице Управе полиције.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 12:15