Konkurs za najbolju novinarsku priču na temu učešća žena u politici / - GRAđANSKA ALIJANSA
29/02/2024 u 15:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Građanska alijansa raspisala konkurs za najbolju novinarsku priču na temu učešća žena u politici

Za najbolje novinarske priloge i tekstove, kako ističu u ovoj NVO, predviđene su nagrade za tri najbolja teksta. Nagrada za prvo mjesto je 1.000 dolara, za drugo mjesto 700, a za treće 400

Građanska alijansa objavljuje konkurs za najbolju novinarsku priču na temu učešća žena u političkom procesu i njihovom uticaju na donošenje odluka. Zainteresovani novinari i novinarke objavljene novinarske priloge i tekstove mogu dostaviti Građanskoj alijansi do 30. marta.

Poziv je namijenjen svim novinarima i novinarkama koji rade u Crnoj Gori za priloge i tekstove objavljene u medijima registrovanim u Crnoj Gori.

- Zainteresovani novinari i novinarke objavljene novinarske priloge i tekstove mogu dostaviti Građanskoj alijansi na email adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., sa naznakom ‘Za konkurs‘. Novinarski prilozi i tekstovi treba da budu objavljeni u periodu od dana otvaranja konkursa do 30. marta 2024. godine do 15 sati, navode u saopštenju.

Za najbolje novinarske priloge i tekstove, kako ističu u ovoj NVO, predviđene su nagrade za tri najbolja teksta. Nagrada za prvo mjesto je 1.000 dolara, za drugo mjesto 700, a za treće 400.

Rok za podnošenje prijava je 30. mart 2024. godine do 15 sati, a Komisija će svoju odluku o najbolje rangiranim pričama objaviti do 15. aprila 2024. godine.

Dodjelu nagrada za najbolju novinarsku priču na temu političkom procesu i njihovom uticaju na donošenje odluka, Građanska alijansa ostvaruje kroz projekat “Platforme umrežavanja za ostvarivanje rodne ravnopravnosti” koji realizujemo uz podršku Ambasade SAD kroz Program malih grantova Demokratske komisije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 08:37