/ Foto - LAZAR RUZIC
19/12/2022 u 10:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Grupa građana Cetinja: Ne mirimo sa okupacijom države i njenih institucija

Istakli su da će sjutra ispred Skupštine Crne Gore biti ne samo Cetinjani i Crnogorci no i pripadnici drugih gradova i nacionalnih zajednica u Crnoj Gori

Grupa građana Cetinja saopštila je da će kao i svaki put dosad, Cetinjani i sjutra biti na protestu u Podgorici kako bi pokazali da se ne mire s okupacijom države i njenih institucija, sa zatvaranjem u Vučićeve torine “Srpskoga sveta” koji je zamišljen kao logor za Crnogorce i ostale nesrbe.

-Crnom Gorom danas vlada Aleksandar Vučić preko crnogorskih izroda iz Ure. Dritan Abazović bi i u političkom smislu bio ništa kao što je to u ljudskom smislu da mu podršku u Skupštini i Vladi ne pružaju njegovi partijski poslušnici koji rade na nestanku Crne Gore- navodi se u saopštenju Grupe građana Cetinja.

Istakli su da će sjutra ispred Skupštine Crne Gore biti ne samo Cetinjani i Crnogorci no i pripadnici drugih gradova i nacionalnih zajednica u Crnoj Gori.

-Naš zajednički otpor mora biti obaveza našim političkim predstavnicima da uđu u najoštriju političku konfrontaciju s izrodima i izdajnicima, prije svega da napušte sve Vladine institucije i zahtijevaju međunarodnu arbitražu i pomoć od onih koji bi svu Crnu Goru da pretvore u haos kakav su stvorili u Šavniku. Vidimo se sjutra u Podgorici u 19 sati-poručila je Grupa građana Cetinja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 10:44