/ - LOGO HGI
13/07/2021 u 14:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ХГИ: Данашњи празник свjедочи о зрелости Црне Горе

Оваj дан ниjе само спомен на значаjне догађаjе из 1878. и 1941. године, већ позив и обавеза за чување оног што jе наjвредниjе у нашем друштву, заjедништво и међунационални склад, наводи се у честитки

Тринаести jул ниjе само спомен на значаjне догађаjе из 1878. и 1941. године, већ позив и обавеза за чување оног што jе наjвредниjе у црногорском друштву, казали су из Хрватске грађанске инициjативе (ХГИ).

Из те партиjе су, поводом Дана државности, рекли да данашњи празник свjедочи о зрелости Црне Горе и њене непатворене опредиjељености за цивилизациjске вриjедности.

„Оваj дан ниjе само спомен на значаjне догађаjе из 1878. и 1941. године, већ позив и обавеза за чување оног што jе наjвредниjе у нашем друштву, заjедништво и међунационални склад као темељ Црне Горе и њене будућности“, наводи се у честитки.

Из ХГИ су пожељели да искуство данашњег дана и значење коjе он носи буде охрабрење за садашњост и потврда снаге и непоколебљивости за срећну и успjешну Црну Гору.

„Свим грађанкама и грађанима Црне Горе, као и свима онима коjима jе Црна Гора у срцу, честитамо од срца Дан државности“, пише у честитки.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 10:21