Željko Ćurčin / Primorski portal
07/07/2023 u 17:56 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Humanost.com: Pomognimo Željku slanjem SMS-a 30 na 14565

Novac je potreban za smještaj u Bjelorusiji, za dijalize koje će obavljati dok se ne odradi transplatacija, i bolničke troškove za prije i poslije transplatacije, navode iz humanost.com

Tridesetogodišnjem Baraninu Željku Ćurčinu, koji se trenutno nalazi u Bjelorusiji i čeka na transplantaciju, za bolničke troškove prije i poslije transplantacije potreban je iznos od 10.900 eura.

Preko platforme humanost.com, pokrenuta je SMS linija putem koje građani mogu donirati novac za Željkovo liječenje. Svi koji žele i mogu novac mogu donirati slanjem poruke sa sadržajem 30 na broj 14565.

„Novac je potreban za smještaj u Bjelorusiji, za dijalize koje će obavljati dok se ne odradi transplatacija, i bolničke troškove za prije i poslije transplatacije. Molimo sve dobre ljude koji su u mogućnosti da pomognu Željku, kako bi konačno dobio bolji život„, navode iz humanost.com.

Tridesetogodišnji Željko Ćurčin iz Bara, koji je prije skoro devet godina imao prvu hemodijalizu, prvi je na listi čekanja za transplantaciju bubrega u Bjelorusiji. 

Svi koji žele i mogu, pomoć Željku Ćurčinu mogu uplatiti i putem žiro računa:

Ž.R.: 565-0200100022817-39

Lovćen banka, Željko Ćurčin

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 19:09