/ фото: Лазар Ружић
02/12/2021 u 08:49 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

И овог викенда поjачане контроле поштовања епидемиолошких мjера

Министарство здравља jош jедном позива привреднике и грађане да буду одговорни и да се придржаваjу прописаних епидемиолошких мjера, приjе свега због заштите здравља и своjег и своjих наjближих и цjелокупне популациjе

Министарство здравља, Управа за инспекциjске послове и Управа полициjе и ове седмице, од петка до недjеље вече, организоваће акциjу поjачане контроле поштовања прописаних епидемиолошких мjера у свим градовима Црне Горе, са посебним фокусом на Подгорицу, Никшић,Тиват, Будву,Херцег Нови, Беране и Биjело Поље.

Контролом ће на терену руководити Управа за инспекциjске послове, уз асистенциjу Управе полициjе и у сарадњи са локалним самоуправом.

Спроводиће се провjера посjедовања Националне дигиталне Ковид потврде у угоститељским обjектима и осталим мjестима гдjе се окупља већи броj људи, као и да ли се крши мjера забране организовања свадби и других породичних весеља.

Министарство здравља jош jедном позива привреднике и грађане да буду одговорни и да се придржаваjу прописаних епидемиолошких мjера, приjе свега због заштите здравља и своjег и своjих наjближих и цjелокупне популациjе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 10:16