Са састанка / - фото: Министарство одбране
27/08/2021 u 16:08 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ињац-Ђуровић у посјети Херцег Новом: Договорена сарадња на реализациjи инфраструктурних проjеката

Ињац и генерал Ђуровић са сарадницима срели су се са представницима Општине Херцег Нови, на челу са предсjедником Општине, Стеваном Катићем

Министарка одбране Црне Горе Оливера  Ињац и начелник Генералштаба ВЦГ, бригадни генерал Милутин Ђуровић обишли су данас воjне обjекте у општини Херцег Нови, у Пристану и Ракитама, укључуjући поткопе у коjима су некад били смjештени пловни обjекти Морнарице.

Ињац и генерал Ђуровић са сарадницима срели су се потом са представницима Општине Херцег Нови, на челу са предсjедником Општине, Стеваном Катићем.

Том приликом, договорена jе реализациjа више заjедничких инфраструктурних проjеката, као и склапање уговора о пословно-техничкоj сарадњи између Министарства одбране и Општине Херцег Нови. 

Риjеч jе о градњи прилазног пута ка цивилним обjектима у близини воjног обjекта Пристан, о захтjеву Општине за испомоћ у реjону Лаловина у Мељинама, могућностима у пружању подршке за асфалтирање пута према Обостнику и другим активностима.

Саговорници су констатовали успjешну досадашњу сарадњу Министарства одбране и Воjске Црне Горе са Општином Херцег Нови, закључено је у саопштењу

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 01:35