Оливера Ињац и Милутин Ђуровић / - фото: Министарство одбране
10/06/2021 u 19:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ињац: Сви припадници Воjске даjу максималан допринос безбjедности државе

Све што радите у систему безбjедности, радите на корист грађана и државе, истакла је Ињац

Министарка одбране Оливера Ињац и начелник Генералштаба Воjске Црне Горе, бригадни генерал Милутин Ђуровић, обишли су данас касарну у Колашину, стационарно чвориште везе "Бjеласица" и разговарали са представницима Општине Андриjевица.

Ињац и Ђуровић, како jе саопштено из Министарства одбране, упознали су се са активностима 3.Пjешадиjске чете, стациониране у Колашину, при чему им jе презентовано наоружање и опрема коjу jединица користи.

Ињац jе поручила да jе сигурна да сви припадници ВЦГ даjу максималан допринос, али да се увиjек мора тежити ка jош бољим резултатима.

– Све што радите у систему безбjедности, радите на корист грађана и државе. Имате подршку Министарства одбране, да радимо сви наjбоље што можемо и да заjеднички остваруjемо резултате – истакла jе Ињац.

Она jе у разговору с припадницима 3.Пjешадиjске чете нагласила да ће Министарство наставити да ради на побољшању услова живота припадника Воjске.

Команда Чете за везу и електронско ратовање jе министарку и бригадног генерала упознала са начином рада и активностима припадника те jединице на стационарном чворишту везе "Бjеласица".

На тоj локациjи предвиђено jе постављање радара за надзор ваздушног простора до 2024. године. Радар jе донациjа НАТО-а и до постављања ће траjати његова модернизациjа, обука особља и инфраструктурни радови.

Министарка и начелник Генералштаба су посjетили и Андриjевицу, гдjе су разговарали с представницима Општине о будућим облицима сарадње и партнерства – наводи се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 08:39