/ - FOTO: UPRAVA POLICIJE
27/11/2023 u 12:27 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Forenzički institut iz Harkova izabrao Ivanovića za počasnog profesora

Ivanović je do sada kao autor i koautor objavio pet knjiga monografija i udžbenika, kao i oko 140 naučnih i stručnih radova

Danas je v.d. direktora Uprave policije Nikola Terzić primio prof. dr. Aleksandra Ivanovića koji je izabran od strane Forenzičkog instituta iz Harkova, organizacione jedinice MFA Ukrajina, za počasnog profesora na tom institutu, a povodom 100 godina od njegovog osnivanja.

- Ističemo da prof. dr. Aleksandar Ivanović već više od 30 godina radi u Upravi policije, skoro cijeli radni vijek u forenzici, gdje je obavljao sve poslove, od vještaka do direktora/načelnika Forenzičkog centra. Trenutno je angažovan na poslovima savjetnika direktora Uprave policije za oblast obrazovanja i nauke gdje se zalaže za osnivanje visokoškolske institucije za oblast bezbjednosti u Crnoj Gori- navode iz Uprave policije.

Osim toga, glavni je i odgovorni urednik naučno-stručnog časopisa Crnogorska revija za bezbjednost. Ivanović je do sada kao autor i koautor objavio pet knjiga monografija i udžbenika, kao i oko 140 naučnih i stručnih radova.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
21. februar 2024 11:00