/ Фото: Архива Дана
08/07/2021 u 07:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Избјегавајте вожњу у најтоплијем дијелу дана

Из АМСЦГ возачима су савјетовали да вожњу прилагоде условима на путу

На путевима у Црној Гори фреквенција саобраћаја је умјерена, а током дана појачана, саопштено је из Ауто-мото савеза Црне Горе (АМСЦГ).

Из АМСЦГ возачима су савјетовали да вожњу прилагоде условима на путу и да се због високих температура избјегава путовање у најтоплијем дијелу дана.

Саобраћај на путу Михаиловица - Пљевља биће обустављен од девет до 11 и од 13 до 15 сати због реконструкције те саобраћајнице.

Саобраћај на путу Рожаје – Шпиљани биће обустављен од девет до 11 и од 13 сати до 15 сати, због реконструкције саобраћајнице, а ван тих термина саобраћај је регулисан семафорском сигнализацијом.

Због асфалтерских радова на регионалном путу Беране – Kолашин, у склопу реконструкције пута Лубнице – Јеловица, саобраћај ће бити обустављен од десет до 16 сати.

На путу Пљевља - Метаљка саобраћај ће због реконструкције за све врсте возила бити обустављен од девет до 11 и од 14 до 16 сати.

Због изградње магистралног пута Цетиње - Никшић, саобраћај на регионалном путу Цетиње-Чево биће обустављен од девет до 11 и од 13 до 15 сати, а у осталом периоду долазиће повремено до прекида саобраћаја не дужих од 15 минута.

На путу Плужине-Вирак због асфалтерских радова саобраћај ће бити обустављен од девет до 12 и од 13 до 16 сати.

На магистралном путу Даниловград-Подгорица саобраћа се једном траком наизмјенично на мјестима радова, а могући су и краћи застоји, не дужи од 15 минута.

Због радова на магистралном путу Подгорица-Тузи затворена је једна саобраћајна трака булевара према Тузима.

На магистралном путу М-2, дионица Подгорица-Рибаревина, због асфалтерских радова у оквиру инвестиционог одржавања пута промијењен је режим саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни на мјесту радова од седам до 19 сати.

На првој дионици ауто пута Подгорица-Матешево забрањен је пролаз за вријеме радова.

Пролаз је једино дозвољен возилима која посједују пропусницу компаније ЦРБЦ.

На магистралном путу М-3 дионица Шћепан Поље – Даниловград због пресвлачења пута саобраћај је промијењен са двосмјерног на једносмјерни на мјесту радова.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 16:33