Ministarstvo ekonomije / - FOTO: MINA
30/01/2024 u 14:52 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Javna rasprava o Nacrtu zakona o elektronskim komunikacijama

Nakon završene javne rasprave, Ministarstvo će razmotriti sve pristigle primjedbe, predloge i sugestije

Ministarstvo ekonomskog razvoja pozvalo je sve zainteresovane da se do 24. februara uključe u javnu raspravu o Nacrtu zakona o elektronskim komunikacijama.

Okrugli sto povodom javne rasprave o Nacrtu zakona o elektronskim komunikacijama za sve zainteresovane subjekte koji dostave primjedbe, predloge i sugestije, biće održan 15. februara sa početkom u deset sati u Privrednoj komori.

Zainteresovani subjekti primjedbe i sugestije mogu dostaviti na adresu Ministarstva, Rimski trg broj 46, u pisanoj formi putem pošte, lično, ili elektronskim putem na mejlove Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Nakon završene javne rasprave, Ministarstvo će razmotriti sve pristigle primjedbe, predloge i sugestije i nakon toga sačiniti i objaviti izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi na internet stranici i portalu e-Uprave.

Potpredsjednik Vlade, Nik Gjeloshaj, saopštio je ranije da će Vlada zajedno sa skupštinskom većinom donijeti novi zakon o elektronskim komunikacijama, koji će biti usaglašen sa Evropskom komisijom (EK).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 11:00