/ UNSPLASH, ILUSTRACIIJA
10/10/2022 u 11:42 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Javni poziv za učešće u programu stručnog osposobljavanja

Uputstvo za podnošenje prijave preko portala eUprave se nalazi na portalu eUprave

Uprava za ljudske resurse raspisuje javni poziv za prijave za učešće u Programu stručnog osposobljavanja, državni organi - institucije nadležne za poslove obrazovanja, zdravstva, policije, vojske i kulture, privredna društva u većinskom državnom vlasništvu kao i javne službe čiji je osnivač opština, advokatske kancelarije, notari, javni izvršitelji, turističke organizacije i političke partije.

- Navedene institucije, prijave za učešće u Programu stručnog osposobljavanja, podnose na obrascu broj 1 (objavljenom na web sajtu www.gov.me/uzk) od 11. oktobra do 09. novembra 2022. godine. Nakon podnešene prijave Upravi za ljudske resurse, na obrascu broj 1, prijave se podnose i preko portala elektronske uprave - portal eUprave, na adresi www.euprava.me. Uputstvo za podnošenje prijave preko portala eUprave se nalazi na portalu eUprave- navodi se u saopštenju.

Elektronski servis za podnošenje Prijave poslodavaca za učešće u Programu stručnog osposobljavanja na portalu eUprave (www.euprava.me) biće dostupan u periodu od 11. oktobra do 09. novembra 2022. godine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 23:38