Joković / Lazar Ružić
09/07/2022 u 10:23 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Joković: Želim vam mir, blagostanje, najbolje zdravlje i svima nama zajedno toleranciju, solidarnost i razumijevanje

Neka i ovaj praznik protekne u jedinstvu u svim našim raznovrsnostima i jasnom stavu da su naše različitosti naše najveće bogatstvo, navodi predjesdnik SNP-a u čestitki

Predsjednik  Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković čestitao je Kurban-bajram reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori gospodinu Rifatu Fejziću i svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti.

- Želim vam mir, blagostanje, najbolje zdravlje i svima nama zajedno toleranciju, solidarnost i međusobno razumijevanje.

Građanska Crna Gora, koja će se temeljiti na idealima mira, suživota i blagostanja za sve, je ono čemu svi treba da težimo i da damo doprinos. Samo u takvoj državi naša djeca mogu praviti planove za svjetliju budućnost. Neka i ovaj praznik protekne u jedinstvu u svim našim raznovrsnostima i jasnom stavu da su naše različitosti naše najveće bogatstvo.

U to ime, čestitam vam Kurban-bajram uz želju da ga provedete u miru, zdravlju i sreći, sa svojim najbližima - piše u čestitki predsjednika SNP CG Vladimira Jokovića.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 09:59