/ -FOTO: ILUSTRACIJA
21/11/2022 u 15:19 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Još jedno vršnjačko nasilje u Baru: Osnovac školskom drugu pesnicom slomio nos?

Dječak je zadobio prelom nosa bez dislokacije, laku tjelesnu povredu, potvrdili su iz ODT Bar, dodajući da je u ovakvim situacijama obavezna medijacija

U Baru ne jenjava vršnjačko nasilje. U Osnovnoj školi "Srbija" u Starom Baru osnovac je navodno pesnicom slomio nos školskom drugu, i to dok su bili u školi.

Šestorica maloljetnika tukla vršnjaka u Baru: Nasilnik žrtvi tražio da mu poljubi patike

Da se vršnjačko nasilje dogodilo u osnovnoj školi potvrđeno je i iz Osnovnog državnog tužilaštva (ODT) Bar.

Prema saznanjima "Dana", nakon što je povrijeđen, nastavnica je dječaka, krvavog i otečenog nosa, odvela u Opštu bolnicu Bar gdje je medicinski zbrinut. Shodno procedurama, iz Opšte bolnice Bar je obaviještena policija.

– Dječak je zadobio prelom nosa bez dislokacije, laku tjelesnu povredu – potvrdili su iz ODT Bar, dodajući da je u ovakvim situacijama obavezna medijacija.

Inače, ovo je već drugo vršnjačko nasilje koje se dogodilo u samo nekoliko dana. Prošle sedmice, kako se sumnja, grupa maloljetnih mladića izvršila je vršnjačko nasilje nad sedamnaestogodišnjim adolescentom koji je učenik srednje škole u Baru.

Oni su mu navodno zadali povrede u predjelu glave i abdomena, šamarali ga, udarali pesnicama u predjelu glave i nogama u trbuh.

Nakon toga je jedan iz grupe, navodno, tražio od žrtve nasilja da mu ljubi patike. Žrtva nasilja, adolescent, završio je u Opštoj bolnici, gdje su mu konstatovane povrede, i nakon ljekarskih pregleda, te primljene AT zaštite, upućen je kući na oporavak.

– U postupku je utvrđivanje svih činjenica, a nakon izvještaja vještaka medicinske struke nadležni tužilac će kvalifikovati djelo – rekli su za "Dan" iz policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 07:29